Vezeték nélküli riasztó rendszer

Speciális körülmények a vezetéknélküli riasztó rendszerek használatát teszik szükségessé. Ezek leggyakoribb előfordulása a már meglévő kész házak, lakások vagy egyéb olyan objektumok, amelyekben nem gondoltak a biztonságtechnikára még időben. Ebben az esetben két lehetőség nyílik: vezetékes riasztó rendszer kerül kialakításra (ebben az esetben gondolni kell az ezzel járó kellemetlenségekre, mint például a vésés és más bontási munkálatok, festés helyre állítás, külső kábelcsatornákban történő vezetékezés), vagy a vezeték nélküli megoldás. Az ügyfelek gyakran ezek miatt a nem kívánt problémák miatt halasztják el a biztonsági rendszerek telepítését. A vezeték nélküli rendszerek mobilitása sok egyéb felhasználási területet kínál. Építkezések, vagy folyamatosan változó környezet ideiglenes védelme, műemlékek, hétvégi házak, garázsok, stb.. Ebben a problémában szeretne cégünk segítséget nyújtani a rádiós rendszerek ajánlásával.

A vezeték nélküli otthonautomatizálási és riasztórendszer a megoldás!

Az általunk javasolt vezeték nélküli rendszer teljeskörű védelmet nyújt értékeinek kombinálva a korszerű otthonautomatizálási feladatokkal. Sajnos a vagyonvédelmi piacon kapható gyengébb minőségű termékek valamint az előítéletek a vezeték nélküli rendszerekkel szemben kialakítottak egy hamis képet ezekről a megoldásokról. Régen a vezeték nélküli betörésjelző rendszereket nem tartották eléggé megbízhatónak és úgy találták, hogy nem nehéz hatástalanítani azokat. A Jablotron által gyártott vezeték nélküli betörésriasztó rendszereket nagymértékben továbbfejlesztették, aminek köszönhetően ugyanolyan megbízhatóak, mint egyes riasztórendszerek vezetékes változata. Az idő múlásával az árkülönbség a kétféle típus között nagymértékben csökkent.

A riasztórendszer perifériái rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül állnak összeköttetésben egymással. Külön belső tápellátással rendelkeznek és nem igényelnek vezetékezést felszerelésük folyamán. Az eszközök működési frekvenciája a vagyonvédelmi eszközökre fenntartott 868MHz vagy az általános 433Mhz. Az eszközökben található elemek élettartama megközelítőleg 1~1,5év.