KomplexBetörésvédelem Kft-ről

Cégünk 1989-ben családi vállalkozásként indult „KIS-Vállalkozás Betörésvédelmi Centrum” néven. Tevékenységünket elektromos vagyonvédelmi rendszerek tervezésével és kivitelezésével kezdtük. Az évek múlásával és a piaci igények alakulásával tevékenységi köreinket folyamatosan fejlesztettük és bővítettük.

Elkezdtünk foglalkozni mechanikus védelmi rendszerekkel is. A 90-es évekre cégünk országszerte tervezett és kivitelezett védelmi rendszereket. Többek között az OTP Bank védelmi rendszereit is. Cégünk filozófiája, hogy a tervezői és a kivitelezői munka összekapcsolásával, valamint az elektronikai és mechanikai védelem alkalmazásával ügyfeleink részére megfelelő minőségben megbízható védelmet alakítsunk ki.

Az évek során cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül és 2007. év végén megalapítottuk a Laborc Kft-t.

Cégünk foglalkozik lakások, családi házak, nyaralók, irodaházak, csarnokok, és ipartelepek védelmének kiépítésével is. Országszerte vállalunk védelmi rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását (szerződéssel is).

Mechanikai védelem területén foglalkozunk biztonsági ajtók, rácsok, hevederzárak, zárrendszerek gyártásával és telepítésével, és betörésvédelmi, hő és fényvédő fóliák szakszerű felszerelésével.

Az elektronika területén foglalkozunk riasztórendszerek, kaputelefonok, kamerás térmegfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek telepítésével.

 

Főbb referencia munkáink:

  • Brokernet Zrt.
  • Nortek Kft.
  • Térképkirály Kft.
  • Yuka Kft.
  • Borkutime Kft.
  • Variomedic Kft.